Hellesylt-Geiranger Cruises

Hellesylt-Geiranger Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Hellesylt-Geiranger

Hellesylt, Noorwegen — een bestemming van MSC Noord-Europa Cruises — ligt aan de kop van de adembenemende Sunnylvsfjorden. Gelegen tegen dramatische bergen, is het dorp het perfecte startpunt om de prachtige Briksdal-gletsjer te bereiken, onderdeel van het Jostedalsbreen Glacier National Park.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Mount Dalsnibba
• Land van de Trollen – Trollstigen
• Briksdal Gletsjer

Ontdek de glorieuze Geirangerfjord, een UNESCO World Heritage Site, op een MSC Cruises excursie. Vanuit de haven van Hellesylt reist u over de Stryn bergen, langs prachtige meren en watervallen. Bereik de 1500 meter hoge berg Dalsnibba, die een panoramisch uitzicht over Geirangerfjord biedt. Hier zult u 15 km dramatische landschappen zien, dus vergeet uw camera niet mee te nemen!

Bezoek het spannende Land van de Trollen tijdens een MSC Cruises excursie. Bekijk de machtige Hellesylt waterval en de majestueuze Sunnylvsfjorden. Na een ontspannende ferrytocht vaart u langs de Norddalsfjord naar de vruchtbare vallei van Valldal. Hier geniet u van de spectaculaire Gudbrand-kloof voordat u de berg opgaat. Geniet van een prachtig uitzicht op het Isterdal en daal dan af naar de Trollstigen weg. Vervolgens steekt u per veerboot de Norddalsfjord over om de prachtige watervallen van Geiranger te bewonderen.

Een dag van landschappelijke pracht wacht op u tijdens een MSC Cruises excursie, waar u zult genieten van een ontspannen busrit vanuit het dorp Hellesylt , langs betoverende fjorden en ruige bergen. Aan de oevers van het Olden meer bezoekt u Briksdal Mountain Lodge, het startpunt van een mooie 1,5 uur durende wandeling. Verken de spectaculaire Briksdal gletsjer, een uitloper van de grootste gletsjer van Europa: de monumentale Jostedal!

Cruises van / naar Hellesylt-Geiranger in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES