Helsinki Cruises

Helsinki Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Helsinki

Helsinki, de hoofdstad van Finland, is een betoverende bestemming van Noord-Europa Cruises. Deze charismatische hoofdstad staat bekend om zijn elegante neoklassieke gevels, historische musea en lommerrijke met bomen omzoomde boulevards.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

· De voortreffelijke Tuomiokirkko
· Helsinki Cruise Discovery
· Fins natuurcentrum Haltia

Helsinki, liefkozend de 'Witte Stad van het Noorden' genoemd, staat bekend om zijn elegante architectuur, gemaakt van esthetisch aangenaam bleek graniet. Tijdens een MSC Cruises-excursie gaat u naar het oude stadscentrum, de thuisbasis van het Senaatsplein en de Lutherse kathedraal van Helsinki. Neoklassiek van stijl en gevormd als een Grieks kruis, het dak heeft beelden van de Twaalf Apostelen. Een hoge groene koepel, omringd door vier kleinere, is een karakteristiek stadskenmerk.

Bewonder Helsinki vanaf het water tijdens een romantische MSC Cruises-excursie. U zult genieten van een ontspannen cruise door de prachtige landschappen van deze verbazingwekkende archipel. Fotografeer Suomenlinna, een 18e-eeuws fort dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, voordat u villa's bewondert in prachtige natuurlijke landschappen. Een gids beschrijft de uitzichten terwijl u geniet van een gratis glas mousserende wijn of een heerlijk kopje koffie.

Bezoek het Finse natuurcentrum Haltia tijdens een MSC Cruises-excursie - een expositie- en evenementenfaciliteit omringd door majestueuze landelijke landschappen. Verwarmd en gekoeld met zonne-energie en geo-energie, herbergt de site prachtige interactieve displays. Bewonder de recreaties van de zuidelijke archipel, 40 nationale parken van Finland en de besneeuwde heuvels van Lapland.

 

Cruises van / naar Helsinki in 2022

Excursies & Activiteiten Helsinki