Helsinki Cruises

Helsinki Cruise

Begin met het plannen van uw cruise vanuit Helsinki of kies een route die deze beroemde stad als bestemming heeft om te verkennen

Helsinki, de hoofdstad van Finland, is een betoverende MSC Noord-Europa Cruises bestemming. Deze charismatische hoofdstad is beroemd om zijn elegante neoklassieke gevels, historische musea en lommerrijke, met bomen omzoomde boulevards.

MSC Cruises excursies bieden tal van spannende dingen te zien, waaronder: 

· City Centre
· Helsinki Cruise Discovery
· Finse Natuurcentrum Haltia

Helsinki, liefkozend bekend als de Witte Stad van het Noorden, is een hoofdstad die erom smeekt ontdekt te worden. Maak een excursie met MSC Cruises naar het karaktervolle centrum waar u kunt winkelen op het bruisende Marktplein, uw blik kunt werpen op de kathedraal van Helsinki (met zijn opvallende groene koepels en helderwitte zuilen), of een bezoek kunt brengen aan het Museum van Hedendaagse Kunst.

Bewonder Helsinki vanaf het water tijdens een romantische excursie met MSC Cruises. U zult genieten van een ontspannen cruise door de prachtige landschappen van deze verbazingwekkende archipel. Fotografeer Suomenlinna, een 18e-eeuws fort dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, voordat u villa's in prachtige natuurlijke landschappen kunt bewonderen. Een gids zal het uitzicht beschrijven terwijl u geniet van een gratis glas mousserende wijn of een heerlijk kopje koffie.

Bezoek het Finse Natuurcentrum Haltia op een excursie van MSC Cruises - een tentoonstellings- en evenementenfaciliteit omgeven door majestueuze plattelandslandschappen. De site wordt verwarmd en gekoeld met zonne-energie en geo-energie en herbergt verbluffende interactieve displays. Bewonder herscheppingen van de zuidelijke archipel, 40 van Finlands nationale parken en de besneeuwde heuvels van Lapland.

Cruises van / naar Helsinki in 2023

Excursies & Activiteiten Helsinki