Ronne Cruises

Ronne, Denmark | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Ronne en omgeving

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Ronne en omgeving. Ronne, gelegen aan de Oostzee op het schilderachtige eiland Bornholm, is een van de meest karakteristieke havenstadjes van Denemarken. Ronne is een van de meest karakteristieke havenstadjes van Denemarken, bekend om zijn opmerkelijk zonnige luchten. U kunt er op uw gemak door de geplaveide straten slenteren of verder weg reizen om de rest van het eiland te verkennen. 

Winderige stranden, een flamboyante eetcultuur en levendige vakwerkhuizen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Ronne is een MSC Noord-Europa Cruises bestemming en een onontgonnen schat die smeekt om ontdekt te worden.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• Ronne Stadscentrum
• Het eiland Bornholm
• Svaneke Dorp en Brouwerij 

Voor wie dicht bij de haven wil blijven, heeft het charmante centrum van Ronne genoeg in petto. Wandel door de geplaveide straten van Gamle Stan (de historische oude stad) en geniet van bruisende cafés en kleurrijke huizen. 

Waag u verder landinwaarts of langs de kust om de adembenemende schoonheid van Bornholm te aanschouwen. Hier ontmoeten markante bezienswaardigheden de wonderen der natuur - met name witte zandstranden en kristalhelder water.
Ontdek Hammershus - de grootste kasteelruïne van Noord-Europa - bovenop een rots, of bezoek de verzameling kerken op het eiland, met oude runestenen en gewelfde muren.
Bornholm is een van de koplopers van de Deense gastronomische cultuur en biedt een keur aan eten en drinken. Van rustieke rokerijen tot Michelin-sterrenrestaurants, er is voor iedereen wel een eetgelegenheid te vinden.

In het sublieme kustdorpje Svaneke kunt u ambachtelijke producten kopen van pottenbakkers, schilders, glasblazers en beeldhouwers die zich in de stad hebben gevestigd. Daarna lest u uw dorst met een welverdiend biertje in de iconische plaatselijke brouwerij. 
Het is gevestigd in een oude handelspost en je krijgt de kans om de brouwmeester te ontmoeten die je meeneemt op een rondleiding. Proef de ambachtelijke bieren van de brouwerij voordat u geniet van een schilderachtige rit terug naar de haven.

Cruises van / naar Ronne in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES