Molde Cruises

Molde Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Molde.

Op de zuidelijke oever van Noorwegen Romsdal schiereiland, met uitzicht op de prachtige Moldefjorden, is de bestemming in Noord-Europa van Molde omgeven door vegen bergen, meren en watervallen. In de buurt biedt het uitkijkpunt Varden een buitengewoon panorama van 222 besneeuwde bergtoppen, terwijl het eiland Håholmen een fascinerende blik biedt in het leven van de Vikingen.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● De Atlantische weg
● Trollstigen Viewpoint
● Håholmen: Viking Saga Siglar

Bekroond met de titel 'Noorse constructie van de eeuw', is de Atlantische Oceaanweg een van de mooiste autoritten ter wereld. De route gaat over kleine eilanden, rotsachtige riffen en prachtige bruggen, zoals het verbazingwekkende Storseisundet. Tijdens een schilderachtige MSC Excursie neemt u het ongelooflijke terrein in zich dat het eiland Averøy verbindt met het Romsdal-schiereiland en het vasteland van Noorwegen. Bewonder de combinatie van moderne techniek en indrukwekkende natuurlijke landschappen van de Atlantic Ocean Road.

Het fantastische uitkijkpunt Trollstigen leidt naar de rand van een 200 meter hoge klif en biedt een uitzonderlijk uitzicht op de vallei beneden. Op een MSC Excursies, zult u genieten van het adembenemende panorama van het weergavegebied, ontworpen door het architectenbureau Reiulf Ramstad.

Ontdek het leven van de Vikingen op een MSC Excursies. Ga door het prachtige landschap van Frænfjorden, alvorens te stoppen bij Bud, een vissersdorp. Geniet van de pittoreske Atlantische Oceaanweg terwijl u naar het eiland Håholmen gaat, bekend om zijn betoverende 'Vikingcentrum'. Hier bewondert u een getrouwe reconstructie van de Viking Saga Siglar, het schip dat in 1986 de wereld rond zeilde. Geniet van een wandeling over het eiland en bewonder de spectaculaire landschappen, voordat u geniet van een heerlijke lunch in een van de karakteristieke restaurants van het dorp.

 

Cruises van / naar Molde in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES