Flaam Cruises

msc preziosa flaam, Flåm, Fjord, MSC Preziosa

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Flaam

Bezoek Noorwegen, een bestemming van Noord-Europa Cruises, voor een episch avontuur tussen bergen en fjorden. Vaar over de Sognefjord naar de pittoreske haven van Flåm, aan het einde van de Aurlandsfjorden. Flåm, een dorp dat bekend staat om zijn prachtige haven, 17e-eeuwse kerk en schilderachtige spoorlijn, biedt een aantal uitzonderlijke excursies. Ontdek de Nærøyfjord, een prachtige nabijgelegen inham, of geniet van het uitzicht op het Stegastein-platform.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
● Nærøyfjord pleziercruise
● De Flaam-spoorlijn
● Stegastein gezichtspunt

Een MSC Cruises-excursie naar Nærøyfjord is een ervaring van uw leven en biedt een spectaculair uitzicht op Scandinavische landschappen tijdens een schilderachtige boot- en busrit. Na een korte wandeling naar de pier begint u aan een zalige cruise op de Nærøyfjord en Aurlandsfjord voordat u van boord gaat in Gudvangen. Ga vervolgens met de bus door de magische Nærøydalen-vallei met zijn sprookjesachtige toppen en donderende watervallen. Bij Stalheim Hotel kunt u genieten van een kopje heerlijke koffie voordat u langs de oude bergweg van Stalheimskleiva reist. Neem Stalheimsfossen en Sivlefossen in - twee van de meest spectaculaire watervallen van het land.

Noorwegen, een land dat bekend staat om zijn wilde en ruige landschap, wordt doorkruist door schilderachtige spoorwegen. Een MSC Cruises-excursie biedt een heerlijk dagje uit en bewondert adembenemende achtergronden vanuit het comfort van een trein. Begin vanuit Voss aan het Vangsvatnet-meer op een reis door verbazingwekkende landschappen voordat u aankomt bij het bergstation Myrdal. Nadat u van trein bent gewisseld, gaat u de prachtige Flaam-vallei in, waar u de Kjosfossen-waterval en andere natuurlijke schatten kunt bewonderen.

De buitengewone fjorden en bergen van Noorwegen bieden eindeloze inspiratie. Het uitkijkpunt bij Stegastein, een MSC Cruises-excursie, biedt het meest adembenemende uitzicht op het platteland. Als u langs een kronkelige weg reist, staart u naar diepblauwe wateren en panoramische toppen. Bij Stegastein doorkruist u een stalen en houten loopbrug die over de berghelling hangt, die een ongeëvenaard uitzicht op het dramatische landschap biedt.

 

Cruises van / naar Flaam in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN