Riga Cruises

Riga Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Riga.

Riga, de hoofdstad van Letland en een bestemming in Noord-Europa, is de grootste en meest kosmopolitische stad van het Baltische gebied. Zie gotische en art nouveau-architectuur, het prachtige Bastejkalns-park en een breed assortiment aan winkels, restaurants en cafés.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• De smalle geplaveide straten van de oude Riga
• Etnografisch Openluchtmuseum
• Sigulda Middeleeuws kasteel en Turaida Museum Reserve

Historisch Rīga - een UNESCO-werelderfgoedlocatie - is een oude wijk met echte ziel. Tijdens een MSC Excursie ontdekt u een cluster van geplaveide middeleeuwse straatjes, maar ook karakteristieke pleinen en kerken. <readmore>[READ MORE]</readmore> Bezoek religieuze juwelen zoals St. Peter's, St. George's en St. John's kerken, en de ongelooflijke Dome Cathedral. Passeer de Zweedse poort en het Rīga-kasteel, een prachtig middeleeuws gebouw. Bekijk de 14e-eeuwse Kruittoren en het indrukwekkende Stadhuisplein. Dwalen door de oude binnenstad van Riga is alsof je een eerder tijdperk binnenstapt!

Het openluchtmuseum beslaat een gebied met een schilderachtig dennenbos aan de oevers van het meer van Jugla. Maak een MSC Excursie naar deze opmerkelijke instelling met een schat aan historische Letse gebouwen. Verken de huizen van boeren, ambachtslieden en vissers met originele gereedschappen en interieurinrichting. Ontdek daarna een scala aan kerken en prachtige windmolens op deze buitengewone locatie.

Bezoek Sigulda Medieval Castle en het Turaida Museum Reserve tijdens een fantastische MSC Excursie. Geniet van een rondleiding door het gotische stenen kasteel Turaida uit 1214 met een vestingstoren en een Letse folklore beeldenpark. Ontdek op korte afstand de overblijfselen van het 13e-eeuwse middeleeuwse kasteel Sigulda, gebouwd door de Livonian Brothers of the Sword in 1202, hier bewondert u de overblijfselen van de ruïnes en het prachtige uitzicht op het platteland.

 

Cruises van / naar Riga in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES