Alesund Cruises

Alesund Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Alesund

De levendige havenstad Alesund, gelegen aan de Sunnmøre-kust, is de toegangspoort tot de iconische fjorden van Noorwegen. Deze bestemming van onze Noord-Europa Cruises wordt geroemd om zijn rijkdom aan art nouveau-architectuur en adembenemende natuurlijke schoonheid. Ontdek in de buurt Hjørundfjord, een watermassa die bekend staat om zijn dramatisch ruige landschap, of ga naar Sugar Top Mountain voor een panoramisch uitzicht over de regio.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Atlantic Sea-Park
● Wandelen naar Sugar Top Mountain
● Hjørundfjord Cruise

Het verbazingwekkende Atlantic Sea-Park is een van de grootste aquaria van Scandinavië. Deze MSC Cruises-excursie is een ideaal uitje voor stellen of het hele gezin! Het park is ingebouwd in de kustlijn van Tueneset en herbergt een van de meest uitgebreide zeewatertanks van Europa. Hier leert u meer over het fascinerende zeeleven van Noorwegen voordat u de diepten van de spectaculaire Storfjord bewondert. Geniet van een vermakelijke duikshow, kijk hoe zeehonden en otters worden gevoerd of zeg hallo tegen de pinguïns. Er zijn zoveel sensaties te beleven, waaronder open aanraakbassins, de Great Atlantic-tank van 4.000.000 liter en een reeks aangelegde aquaria.

Als u van buitenavonturen houdt in prachtige natuurlijke omgevingen, dan is een MSC Cruises-excursie naar de berg Sukkertoppen (Sugar Top) het perfecte dagje uit voor u! Aangekomen op het eiland Hessa, beklimt u de berg via een smal pad tijdens een pittoreske wandeling van 1 uur. Laat u betoveren door het uitzicht op Alesund, de Borgundfjord en de verre Sunnmøre-Alpen. Geniet vervolgens van een mooie rit terug door het Scandinavische platteland naar de levendige stad Ålesund.

Geëtst diep in de Sunnmøre Alpen, wordt de Hjørundfjord beschouwd als een van de mooiste fjorden ter wereld. Boek een MSC Cruises-excursie om deze majestueuze watermassa van dichtbij te bekijken tijdens een privé-gecharterde boottocht. Geniet van een adembenemend uitzicht op de prachtige bergen, die uit de fjord stijgen tot een hoogte van meer dan 1500 meter. Ondergedompeld worden in zo'n dramatisch landschap is een werkelijk onvergetelijke ervaring.

 

Cruises van / naar Alesund in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES