Lerwick Cruises

Lerwick Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Lerwick.

Lerwick, de meest noordelijke stad van Groot-Brittannië, is de belangrijkste haven van de Shetland-eilanden, omgeven door natuurlijke schatten zoals St Ninian's Isle. Deze fascinerende bestemming in Noord-Europa heeft iconische zandstenen gebouwen rond een prachtige waterkant.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
● Eilandtour
● Jarlshof en South Coast
● St. Ninian's Isle

Het vasteland is het grootste eiland in de subarctische archipel van de Shetland-eilanden en kijkt uit over de sfeervolle Atlantische Oceaan. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursies ontdekt u de 17e-eeuwse Schotse stad Lerwick voordat u een onvergetelijke rondreis door het vasteland maakt. Wandel in het charmante dorpje Scalloway door de straten en de waterkant, voordat u het opmerkelijke Scalloway Castle bezoekt. Stop daarna bij het Northmavine-schiereiland om het 17e-eeuwse Tangwick Haa-museum te zien, voordat je de Drongs-rotsen en een vuurtoren uit 1929 ontdekt.

Maak een MSC Excursie naar de prachtige nederzetting Fladdabister, 's werelds best bewaarde ijzertijdbroch op het eiland Mousa. Bezoek Laurence Odie Knitwear en het Hoswick Visitor Centre in het dorp Hoswick. Steek de 60 ° noordelijke breedtegraad over en arriveer bij Jarlshof, Europa's meest complexe archeologische vindplaats. Hier krijgt u inzicht in bijna 4.000 jaar Shetland-geschiedenis, van het Neolithicum tot de 17e eeuw.

Geniet van een MSC Excursie naar St Ninian's Isle, een van de vele verborgen juweeltjes van Shetland. Hier bewondert u de ruïnes van een 12e-eeuwse kapel, gebouwd op een smaragdgroene heuvel. Het eiland was tot 1700 bewoond, maar tegenwoordig is het een paradijs voor konijnen en zeevogels. Loop over het gouden strand, verken de kliffen of kijk naar de ijsblauwe Atlantische wateren.

 

Cruises van / naar Lerwick (Shetland eil.) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES