Amsterdam cruises via IJmuiden

Cruise to Ijmuiden, Netherlands | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in IJmuiden

Te midden van de bossen en de ongerepte lagunes van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland kunt u tijdens uw MSC cruise in Noord-Europa de stad IJmuiden bewonderen, aan het Noordzeekanaal.

In IJmuiden zal uw cruiseschip voor anker gaan in de wateren van het Noordzeekanaal, een van de meest gigantische waterbouwwerken ter wereld. Dit 24 km lange kanaal maakt het voor grote schepen mogelijk Amsterdam te bereiken. IJmuiden is een rustige stad met kleine huizen van rode baksteen, elk met zijn eigen voortuintje.

 

Ontdek het gebied vol geschiedenis en attracties tijdens uw bezoek met onze MSC Cruises excursies:

  • Rondvaart door Amsterdam
  • Volendam: Dorp & Molens
  • Batavia Stad Outlet

Bezoek Amsterdam tijdens een van de vele MSC cruise excursies. Een van de beste manieren om Amsterdam te ontdekken is door een rondvaart te maken. Dit is de meest comfortabele manier om de historische waterwegen van de stad te ontdekken. Tijdens de rondvaart ziet u het historische stadscentrum met zijn typische gebouwen zoals de Westerkerk en vaart u onder de beroemde bruggen van de grachten door. U zult ook de belangrijkste bezienswaardigheden zien, zoals het Anne Frank Huis en het Maritiem Museum.

 

Als u een reis wilt maken naar het hart van de Nederlandse cultuur en de traditionele manier van leven van de Nederlanders wilt ervaren, ga dan mee met een van onze MSC Cruises excursies naar Volendam, een stad die bekend staat om zijn traditionele kleding en klompen, en bezoek ook de beroemde windmolens van de Zaanse Schans. Hier kunt u de windmolens van dichtbij zien, een kijkje nemen in een kaasmakerij en de volledig uit hout opgetrokken huizen bewonderen. 

 

Als u van winkelen houdt, kunt u tijdens een MSC cruise-excursie vanuit IJmuiden een busrit van een uur maken naar Batavia Stad Outlet in Lelystad, een stad aan het Markermeer en het IJsselmeer. Met meer dan 100 verkooppunten van topmerken is dit "winkeldorp" een geweldige manier om te winkelen tot u erbij neervalt en daarbij geld te besparen. Het is een van de grootste verkooppunten in Nederland en biedt kortingen tussen 30% en 70% van de normale detailhandelsprijzen.

 

Cruises van / naar IJmuiden in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN