Greenock Cruises

Greenock Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Greenock.

Greenock is een Schotse havenstad aan de monding van de rivier de Clyde. Deze bestemming in Noord-Europa wordt geroemd om zijn indrukwekkende architectuur, schilderachtige esplanade en sterke culturele identiteit.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Prachtig Edinburgh
• Loch Lomond
• Stirling Castle

Edinburgh is niet alleen de hoofdstad van Schotland, maar ook uw bestemming tijdens een dagtour met MSC Excursies. <readmore>[READ MORE]</readmore> U kunt zich verheugen op een sightseeingrit door zowel de middeleeuwse oude binnenstad van Edinburgh als de 18e-eeuwse New Town. Houd een prachtig uitzicht in de gaten op Holyrood Palace, de residentie van koningin Elizabeth II in Edinburgh, het Royal Park, het torenhoge Scott Monument op Princes Street en de Princes Street-tuinen. U kunt ook het middeleeuwse Edinburgh Castle bezoeken en daarna wat vrije tijd doorbrengen met een wandeling langs de beroemde Royal Mile van Edinburgh of een bezoek brengen aan de mooie Princes Street Gardens voordat u weer aan boord gaat voor de terugreis naar Greenock.

Maak een uitstapje naar het pittoreske Loch Lomond, het breedste meer van Schotland, in het Trossachs National Park. Loop langs de oevers van dit aantrekkelijke water, dat wordt omgeven door prachtige bergen en eikenbossen. Inchmurrin, het grootste van de vele eilanden van Loch Lomond, herbergt fascinerende archeologische vindplaatsen, waaronder de ruïnes van Lennox Castle. Hier krijg je de kans om te ontspannen op een echt rustige locatie en foto's te maken van de lokale fauna.

Stirling Castle is een van de grootste en meest spectaculaire koninklijke forten in Schotland, gebouwd op een oude vulkaan boven de burcht van Stirling. Maak een MSC Excursie naar dit gerestaureerde, statige herenhuis, waar u de elegante meubels en de prachtige inrichting zult bewonderen. Maak kennis met de ‘grote heren en dames’ van Stirling en hun ‘dienaren’, die u kennis laten maken met het kasteelleven in vroegere tijdperken. Breng ten slotte een bezoek aan de studio om wevers te zien die grootse middeleeuwse wandtapijten restaureren.

Cruises van / naar Greenock (Glasgow) in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader