Brest Cruises

Brest

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Brest

Brest, een kosmopolitische stad en een bestemming van Noord-Europa Cruises, ligt aan een inham in Frankrijk, in de prachtige regio Bretagne. De torenhoge Pont de Recouvrance, het fascinerende National Maritime Museum en de opvallende Pont de l'Iroise-brug dragen allemaal bij aan het voorname karakter van Brest.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Morlaix en Kerjean Castle
● Tuinen van de abdij van Daoulas
● The Coast of Legends


Genesteld in een natuurlijke monding wacht het fascinerende Morlaix op u tijdens een MSC Cruises-excursie. Verken de charmante oude stad met zijn geplaveide straatjes en vakwerkhuizen terwijl u geniet van de historische sfeer. Wandel langs de rivier de Dossen, bewonder het 16e-eeuwse Duchesse Anne’s House en bezoek de gotische kerk Saint-Melaine. Stop daarna bij Saint-Vougay en Le Château de Kerjean om klassieke Bretonse meubels en tal van prachtige schilderijen te bewonderen.

In het pittoreske stadje Daoulas, vlakbij Brest, staat een voormalig klooster, de betoverende abdij van Daoulas. Dit romaanse heiligdom en buitengewone tuin heeft een schat aan kenmerken uit zijn oude verleden. Bezoek de abdij tijdens een MSC Cruises-excursie en slenter door de kwekerij waar u honderden soorten exotische botanische producten zult ontdekken. Leer meer over de heilzame eigenschappen van verschillende planten, voordat u de fontein en het Romeinse klooster inneemt.

De ruige Bretonse kustlijn herbergt de prachtige Abers Coast, ook wel bekend als de 'Coast of Legends'. Tijdens een MSC Cruises-excursie ontdekt u de charmante haven van Portstall, waar u een prachtig uitzicht heeft over Abers Wrac'h en Benoît. Bewonder daarna op het voorgebergte Pointe Saint-Mathieu het panorama vanaf de vuurtoren en de abdijruïnes. Dit is de perfecte setting voor ongelooflijke foto's, dus vergeet niet uw camera mee te nemen!
 

Cruises van / naar Brest in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES