Invergordon Cruises

Invergordon Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Invergordon

De haven van Invergordon ligt aan de oevers van Cromarty Firth, een inham in de regio Northwest Highland in Schotland. Deze MSC Noord-Europa Cruise bestemming onthult een buitengewone Easter Ross-stad, bekend om zijn adembenemende toppen, zachtgroene hellingen, kleurrijke muurschilderingen en historische architectuur.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Loch Ness en zijn mysterieschepsel
● Highland-kastelen: Cawdor, Urquhart en Dunrobin
● Glenmorangie Whisky en Royal Dornoch

Reis ten zuiden van Invergordon tijdens een MSC Cruises-excursie naar de oevers van het prachtige Loch Ness. Het fascinerende verhaal van Nessie (het monster dat zogenaamd op de loer ligt in het diepe, donkere water) heeft tot de verbeelding gesproken van miljoenen! De legende gaat dat het schepsel een kleine plesiosaurus is - een langhals marine reptiel dat nu als uitgestorven wordt beschouwd. Pak uw camera en houd uw ogen open, terwijl u geniet van het landschap en de mysterieuze sfeer.

Schotland is een land doordrenkt van geschiedenis - de thuisbasis van oude dorpen, onnavolgbare cultuur en adembenemende landschappen. Tijdens een MSC Cruises-excursie ervaart u de schoonheid van enkele van de grootste kastelen van de Hooglanden, waaronder het middeleeuwse Cawdor, het 13e-eeuwse Urquhart en de majestueuze Dunrobin.

Het charmante dorpje Tain, ten noorden van Invergordon, is de geboorteplaats van enkele van de iconische whiskymerken van Schotland. Tijdens een MSC Cruises-excursie bezoekt u de 19e-eeuwse Glenmorangie-distilleerderij waar u meer te weten komt over de productie van deze bekroonde sterke drank. Bezoek vervolgens de 12e-eeuwse stad Dornoch, de thuisbasis van de beroemde Royal Dornoch Golf Club. Dwaal door het historische centrum, ontspan op het zandstrand of geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

 

Cruises van / naar Invergordon in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES