Amsterdam

Amsterdam Cruise

Terugdenken aan Venetië

Amsterdam is een kleine, sympathieke stad die mooi is om te zien en leuk is om te verkennen.
Tijdens uw vakantie in Nederland zult u zich bij aankomst met een MSC Cruise van Noord-Europa onmiddellijk thuis voelen in de hoofdstad en gefascineerd raken door de mengelmoes van provinciale en kosmopolitische elementen gevormd door de liberale tegencultuur die in de jaren 60 van de vorige eeuw de overhand nam.

Ook interessant zijn de openluchtevenementen die worden gehouden in de zomer, de gezelligheid van de clubs en bars en niet te vergeten het taalgevoel van de Nederlanders: bijna iedereen die u tegenkomt in Amsterdam tijdens uw MSC cruise in Nederland spreekt nagenoeg perfect Engels.

Blijf niet aan boord: Amsterdam verdient een echt bezoek met een excursie aangezien het wemelt van de wereldbekende toeristische bezienswaardigheden. Zoals het Anne Frank Huis waar Anne en haar familie onderdoken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Of bijvoorbeeld het Van Gogh Museum (met een grote collectie schilderijen van Van Gogh, tentoongesteld in een prachtig gebouwde moderne galerie) en het Rijksmuseum (met een bijzondere collectie van schilderijen van Rembrandt).

En na een leuke culturele ontdekkingsreis kunt u, voordat u terugkeert naar uw MSC cruiseschip, een wandeling maken in het nabijgelegen Vondelpark. Het is het mooiste park van de Amsterdamse parken. De beste bezienswaardigheid wordt echter gevormd door de grachten, zoals u zult merken tijdens uw vakantie in Nederland. Ga varen op de Grachtengordel en u zult zien waarom.

U zult er talloze bars, clubs en koffiebars vinden waar u van een drankje kunt genieten: van de traditionele bruine cafés tot aan de vele hippe hotspots.

Cruises van / naar Amsterdam in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES