Noorwegen cruises

Destinations, Norway | MSC Cruises

De adembenemende kracht van de natuur

Ver weg van de door toeristen gedragen paden van andere Europese bestemmingen, is Noorwegen een land dat buitengewoon rijk is aan prachtige, werkelijk adembenemende, natuurlijke schoonheid. Aan boord van een MSC-excursie in Noord-Europa heeft u de onmisbare kans om deel te nemen aan een cruise-bezoek aan de Noorse fjorden - en die reis in en uit zichzelf maakt een cruise-bestemming in Noorwegen de moeite waard.

De fjorden zijn ongetwijfeld de belangrijkste attractie en het echte symbool van het land. De diepe inhammen langs de kust, gevormd als gevolg van het smelten van gletsjers tijdens de ijstijd, tellen er maar liefst duizend. Langs de Noorse kust zijn de fjorden de meest karakteristieke kenmerken.

Het ontdekken van de fjorden is slechts een van de vele mogelijkheden voor een cruise in Noorwegen - het land herbergt tal van andere natuurlijke geneugten.
In de zomer kunnen bezoekers de middernachtzon ervaren, of lange dagen van continu licht waarbij de zon nooit ondergaat. En naast de eindeloze excursies naar steile bergketens met watervallen en gletsjers, hebben de steden van Noorwegen een prachtig architectonisch erfgoed, zowel modern als oud, wat resulteert in een echt unieke stedelijke / landelijke grens.

Boek uw Noord-Europese Cruise en proef de magie van het ontdekken van de fjorden van Noorwegen, het schitterende noorderlicht en een vergeten geschiedenis vol legendes en sprookjes. 


HAVENS

Uw cruise naar Noorwegen is gemakkelijk toegankelijk via een aantal handige havens in het hele land. Raadpleeg hieronder voor een volledige lijst van de cruisehavens in Noorwegen en hun details.