MSC Grand Voyages

Trans-Atlantische reizen, duiken op de continenten
Reizsen per schip over de wereld, dat is een manier van leven.
Een onverwachte en aangename ervaring

Vind MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages

De aarde verkennen, gehypnotiseerd door de golven van de mooiste zeeën van de wereld.

MSC Grand Voyages zijn niet alleen cruises, maar bieden u onverwachte ervaringen, die u de kans geven om sublieme bestemmingen te bezoeken, die rijk zijn aan geschiedenis en cultuur, en die in contact staan met de natuur en plaatselijke gebruiken.

Een trans-Atlantische reis, een reis over de continenten, van Europa naar ​Zuid-Amerika, tot ​Zuid-Afrika en Azië


Neem de tijd om dit unieke en altijd nieuwe avontuur te beginnen; laat uzelf meenemen door de stromingen van de Atlantische Oceaan, om terecht te komen in het glamoureuze Florida, via de helder gekleurde Caribische eilanden.Brazilië en Venezuela, de kusten van Afrika, in het milde klimaat van het Middellandse Zeegebied, wild Australië en fascinerend Azië. De schoonheid komt naar u.

De kans om verre landen te bezoeken is al leuk op zich. Tijdens uw cruise zult u genoeg tijd hebben om aandacht aan uzelf te besteden, zo kunt uzelf laten verwennen door het gekwalificeerde personeel van het schip. Zonder het entertainment, sport en de gastronomie te vergeten.

Een MSC Grand Voyages is een geschenk dat u aan uzelf of aan dierbaren kunt geven om 's werelds mooiste steden te bezoeken en om hun tradities te leren kennen, zonder stress en met het gemak en de privileges die u alleen bij een cruise kunt krijgen. Omdat reizen per schip niet alleen een optie is, het is een manier van leven.

Haven in MSC Grand Voyages