Caribbean en de Franse Antillen

Een droom voor elke toerist
De mysterieuze Mexicaanse Costa Maya
Een wereld van koloniale dorpen, rum en piratenbaaien

Vind Caribbean en Franse Antillen Cruises

Caribbean en Franse Antillen cruises

Een droomlocatie
Een droomlocatie

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke toerist die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, het koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.


Het is moeilijk, misschien wel onmogelijk, om niet onder indruk te zijn van de schatten die worden aangeboden door deze eilanden. Van Barbados totJamaica, van St. Lucia tot de Bahama's en van Guadeloupe tot Trinidad en Tobago. Sta uzelf toe om weg te dromen bij het geluid van de golven en ga heerlijk winkelen en geniet van het nachtleven in het hippe Miami of het mysterieuze Mexicaanse Costa Maya. Dit alles ondergedompeld in een sfeer waar de tijd lijkt stil te staan en de reiziger meeneemt naar een oude wereld van koloniale dorpen, rumplantages en piratenbaaien.

CRUISE NAAR OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Groots door de Natuur, Uniek door ons

Ontdek onze nieuwe en exclusieve Bahamaanse bestemming: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Hier kunt u een unieke ervaring meemaken in een authentiek Caraïbisch zeereservaat, terwijl u contact maakt met de natuurlijke wereld, de warmte van de Bahamaanse geest voelt en u onderdompelt in een milieuvriendelijke omgeving.
Op Ocean Cay kunt u genieten van een ontspannende massage in een cabana, de schoonheid van de zee ontdekken en het eiland verkennen tijdens speciale excursies.
Groots door de Natuur, Uniek door ons

Havens in de Caribbean en de Franse Antillen