Caribbean en de Franse Antillen

Een droom voor elke toerist
De mysterieuze Mexicaanse Costa Maya
Een wereld van koloniale dorpen, rum en piratenbaaien

Vind Caribbean en Franse Antillen Cruises

Caribbean en Franse Antillen cruises

Een droomlocatie
Een droomlocatie

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke toerist die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, het koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.


Het is moeilijk, misschien wel onmogelijk, om niet onder indruk te zijn van de schatten die worden aangeboden door deze eilanden. Van Barbados totJamaica, van St. Lucia tot de Bahama's en van Guadeloupe tot Trinidad en Tobago. Sta uzelf toe om weg te dromen bij het geluid van de golven en ga heerlijk winkelen en geniet van het nachtleven in het hippe Miami of het mysterieuze Mexicaanse Costa Maya. Dit alles ondergedompeld in een sfeer waar de tijd lijkt stil te staan en de reiziger meeneemt naar een oude wereld van koloniale dorpen, rumplantages en piratenbaaien.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Het privé Bahamiaans eiland van MSC Cruises verwelkomt haar eerste gasten in november 2019

Met het Ocean Cay MSC Marine Reserve-project transformeert MSC Cruises een voormalige industriële locatie in een prachtige zee reservaat en een particuliere eilandbestemming exclusief voor gasten van MSC Cruises. Met een ononderbroken 360 ° -horizonzicht op kristalblauwe wateren en enkele van de meest spectaculaire witte zandstranden ter wereld, zal dit eilandparadijs een onvergetelijk hoogtepunt zijn van de Caraïbische routes van MSC Cruises.
Het privé Bahamiaans eiland van MSC Cruises verwelkomt haar eerste gasten in november 2019

Havens in de Caribbean en de Franse Antillen