Westelijke Middellandse Zee CRUISES

westmed_1640x930

Betoverende kustlijnen, Fantastisch eten en Historische steden.


Een cruise in de westelijke Middellandse Zee is niet alleen een gelegenheid om te ontspannen op vakantie, het is ook een toegangspoort tot nieuwe culturen, nieuwe keukens en een overvloed aan avonturen! Een MSC cruise naar de westelijke Middellandse Zee is een kans om verschillende steden en landen te zien tijdens één cruise.

Een van de beste locaties in het westelijke Middellandse Zeegebied is Spanje, en terecht met niet te missen havens zoals Barcelona of Valencia. Spaanse havens hebben de perfecte balans tussen heerlijk eten, prachtige stranden en geweldige attracties. Wanneer u cruises in de Middellandse Zee boekt bij MSC, zult u zien dat veel van onze afvaarten vertrekken vanuit Barcelona - een stad die haar bezoekers blijft verbazen. U heeft keuze te over in Barcelona, van het uitstekende lokale eten in en rond La Boqueria tot het schilderachtige uitzicht op het strand van Barceloneta. En wie kan de architectonische wonderen van Antoni Gaudi zoals Park Guell en La Sagrada Familia vergeten.

WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Havens

MSC Westelijke Middellandse Zee Cruises 2024-2025 brengt u naar enkele van de beste havens die de Middellandse Zee te bieden heeft.

Alle haveninformatie voor cruises in de westelijke Middellandse Zee 2024-2025 is toegankelijk door hieronder te klikken.