Westelijke Middellandse Zee CRUISES

Betoverende kustlijnen, Fantastisch eten en Historische steden.

Betoverende kustlijnen, Fantastisch eten en Historische steden.

Een cruise in de westelijke Middellandse Zee is niet alleen een gelegenheid om te ontspannen op vakantie, het is ook een toegangspoort tot nieuwe culturen, nieuwe keukens en een overvloed aan avonturen! Een MSC cruise naar de westelijke Middellandse Zee is een kans om verschillende steden en landen te zien tijdens één cruise.

Een van de beste locaties in het westelijke Middellandse Zeegebied is Spanje, en terecht met niet te missen havens zoals Barcelona of Valencia. Spaanse havens hebben de perfecte balans tussen heerlijk eten, prachtige stranden en geweldige attracties. Wanneer u cruises in de Middellandse Zee boekt bij MSC, zult u zien dat veel van onze afvaarten vertrekken vanuit Barcelona - een stad die haar bezoekers blijft verbazen. U heeft keuze te over in Barcelona, van het uitstekende lokale eten in en rond La Boqueria tot het schilderachtige uitzicht op het strand van Barceloneta. En wie kan de architectonische wonderen van Antoni Gaudi zoals Park Guell en La Sagrada Familia vergeten.

Cruises in de westelijke Middellandse Zee eindigen hier niet - u kunt ook van de Franse wateren naar de Italiaanse wateren varen en verder naar het zuiden naar Rome, Florence, Sicilië of zelfs Malta! De Franse wateren versterkt iconische steden in het zuiden van Frankrijk, zoals Cannes en Marseille. Geniet van de zon, de zee, de resorts en luxe shoppen in Cannes. Of neem een stukje van het dagelijkse leven door Marseille te bezoeken, waar u de iconische maaltijd bouillabaisse kunt vinden, gemaakt van vers gevangen vis in de zee, voordat u verdwaalt in een lavendelveld op het platteland.

De Italiaanse wateren heeft veel bezienswaardigheden, zoals Portofino - het levendige vissersdorpje in de buurt van Genua. Ga verder met varen, en veel van onze routes omvatten een stop in fantastische steden zoals Livorno (Florence), Napels en zelfs Civitavecchia (Rome). Onze schepen meren aan in Civitavecchia, en na een korte transfer naar Rome, zult u versteld staan van de historische locaties van de eeuwige steden, het heerlijke eten en het perfecte klimaat tijdens de zomer. Rome staat om vele redenen bekend als de eeuwige stad, maar vooral vanwege de rijkdom aan oude monumenten uit het oude Romeins, waaronder het wereldberoemde Colosseum. Fans van Italiaans eten zullen blij zijn om veel plekken te vinden om lokale pastagerechten zoals Carbonara en Cacio e pepe te proberen.
De westelijke Middellandse Zee heeft nog veel meer wonderen, dus ervaar het zelf en boek een cruise op de westelijke Middellandse Zee voor 2022-2023.

 

WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Havens

MSC Westelijke Middellandse Zee Cruises 2021-2022 brengt u naar enkele van de beste havens die de Middellandse Zee te bieden heeft.

Alle haveninformatie voor cruises in de westelijke Middellandse Zee 2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken.