Agadir

Agadir Cruise

Het moderne resultaat van duizend jaar traditie

Agadirwas een sfeervolle Atlantische haven, voordat een hevige aardbeving in 1960 het compleet verwoestte. Slechts vier jaar na de onafhankelijkheid was de aardbeving een nog grotere klap voor de stad, maar de reconstructie ervan liet het moderneMarokkozien op zijn best, en een halve eeuw later is het resultaat verbazingwekkend.

Op uw cruise naar Marokko kunt u delen van het park en de tuin bewonderen die het hotelgebied scheiden van de residentiële zones, evenals het prachtige strand dat niet gehinderd wordt door de Spaanse Costa-stijl hoogbouw. Het centrum van Agadiris een exotische cruise-excursie: het ligt centraal op de kruising van de Boulevard Hassan II en de Avenue Prince Moulay Abdallah met de Avenue du Prince Sidi Mohammed.

Het werd in de jaren zestig herbouwd in ‘modernistische’ stijl, en heeft alle kenmerken van een stadscentrum, met kantoorgebouwen, een postkantoor, een gemeentehuis ( Hôtel de Ville), een gemeentelijke markt en banken. Het strand van Agadir is geweldig: een brede vlakte van fijn zand, die zich in een indrukwekkende afstand naar het zuiden van de stad uitstrekt. Elke ochtend wordt er geveegd en het strand wordt bewaakt door

Cruises van / naar Agadir in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.