Florence, Pisa en Cinque Terre Cruises via La Spezia

La Spezia Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Cinque Terre, Pisa en Florence

Met uitzicht op de 'Golf van de Dichters', ligt de Italiaanse marinestad La Spezia, een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises. Hier leidt een doolhof van sfeervolle straatjes naar een indrukwekkende commerciële haven met glamoureuze jachten en mooie palmbomen. Deze bruisende haven van Ligurië heeft historische kerken, musea en tuinen. In de buurt wachten Cinque Terre, Pisa en Florence erop om ontdekt te worden.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
 
• The National Park of Cinque Terre
• Pisa: The Town of The Leaning Tower
• Discover Florence 

 
Maak de reis van uw leven naar Cinque Terre, een UNESCO-werelderfgoed en nationaal park. Dit levendige gebied bestaat uit vijf kustdorpen: Corniglia, Manarola, Riomaggiore, Monterosso al Mare en Vernazza. Bekijk deze veelkleurige steden vanaf de zee tijdens een boottocht langs de rotsachtige kust. Leg vervolgens aan in Monterosso al Mare voor een ontspannen wandeling door het oude stadscentrum voordat u een bezoek brengt aan San Giovanni Battista, een 14e-eeuwse kerk.
 
Bekijk de opmerkelijke scheve toren van Pisa tijdens een MSC Cruises-excursie waarbij u het architecturale complex Piazza dei Miracoli bezoekt. Een van 's werelds meest iconische monumenten, gebouwd tussen de 12e en 14e eeuw, de scheve toren heeft een middeleeuws romaans ontwerp gesneden uit glorieus wit marmer. Pauzeer bij de 13e-eeuwse kathedraal en de doopkapel met zijn prachtige gotische façade. Profiteer vervolgens van uw vrije tijd om deze oude stad en haar vele winkels, cafés en restaurants te verkennen.
 
Florence, hoofdstad van de regio Toscane, is een ster van de Italiaanse Renaissance. Er is genoeg te ontdekken tijdens deze fantastische MSC Cruises-excursie, waaronder lekker eten, meesterlijke kunstwerken en oude architectuur. Bewonder de stad vanaf het panoramische Piazzale Michelangelo voordat u de 15e-eeuwse kathedraal van Santa Maria del Fiore bezoekt. Bekijk Piazza Santa Croce en zijn wereldberoemde basiliek of bewonder werken van Caravaggio, Raphael en da Vinci en de prestigieuze Galleria degli Uffizi. Ervaar de sfeer van Florence in uw eigen tempo, dwaal langs de ambachtelijke winkels en chique boetieks. Of dineer in een van de ongelooflijke restaurants voor een kom pasta of authentieke pizza.

Cruises van / naar La Spezia (Cinque Terre) in 2022

Excursies & Activiteiten La Spezia (Cinque Terre)