Italië Cruises

Destinations, Italy | MSC Cruises

Het rijkste historische en culturele erfgoed ter wereld

Een MSC Cruise naar Italië is een van de meest favoriete cruises van onze gasten en reizigers over de hele wereld, en terecht. Dankzij de grenzeloze mogelijkheden om verbinding te maken met de natuurlijke schoonheid van zowel bergen als kustlijnen, om nog maar te zwijgen van een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat, biedt het een scala aan attracties en niets minder dan een levensveranderende ervaring.

Boek nu uw MSC Cruises naar Italië en we zullen u alle redenen geven waarom dit bovenaan u lijst met uitjes zou moeten staan.
Het historische en culturele erfgoed van Italië behoort tot de rijkste ter wereld en heeft ongetwijfeld een grote invloed gehad op de ontwikkeling van de westerse cultuur. Italië heeft het grootste aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties van elk land ter wereld en het is het land met het grootste aantal bezoekers per vierkante meter.

Kies een MSC Cruise naar Italië en ontdek enkele van de meest artistieke steden van het land, zoals Venetië, met zijn honderden grachten en een reputatie als de meest romantische stad ter wereld. Of misschien is Rome een must-see op uw reisschema, bekend als de Eeuwige Stad, de hoofdstad van het Romeinse rijk en eeuwenlang de politieke en culturele hoofdstad van de westerse beschaving. Rome heeft alles wat een geschiedenisliefhebber kan wensen.

HAVENS

You can enjoy the Italy cruises 2020-2021 season from the convenience of any number of ports around the country.
Choose to start in one of the most important ports in the Mediterranean, Genoa, or begin your voyage on the steep cliffs of Ancona.
 
For a full selection of departure ports and Fly and Cruise options, click below.