CRUISE NAAR TARANTO

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Taranto, Alberobello en Ostuni:

Warme stranden, archeologische vindplaatsen en levendige markten wachten op u. Gelegen aan de diepblauwe Ionische kust van Zuid-Italië, zal een cruise naar Taranto u een stad laten zien met interessante activiteiten voor allerlei soorten mensen.

 

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

  • Marina di Taranto (prive strand)
  • Taranto City Tour
  • Alberobello
  • Ostuni

Taranto, gesticht door de Spartanen in de 8e eeuw voor Christus, was een van de belangrijkste stadstaten van Magna Graecia en werd op een gegeven moment zelfs de derde meest bevolkte stad van de klassieke periode. De overblijfselen van de oude Griekse en Romeinse vindplaatsen zijn te vinden in het Archeologisch museum.


Ontdek de vele attracties tijdens uw cruise naar Taranto, te beginnen met de San Cataldo-kathedraal, een 10e-eeuwse kerk gewijd aan een Ierse monnik die daar woonde en werd begraven. Betreed en bewonder de barokke architectuur en fresco's binnenin.

 

Of verken de grotere regio Puglia en bezoek de UNESCO-site van Alberobello, bekend om de Trulli - kalkstenen hutten met kegelvormige daken die uniek zijn voor deze regio.

 

Ostuni, "de witte dame", staat op drie heuvels in de omgeving van Murge. Het was een belangrijke Grieks-Romeinse stad in de eerste eeuw na Christus. Het pittoreske middeleeuwse dorp met zijn witte huizen met kronkelende straatjes en geplaveide steegjes domineert de vlakten beneden. Mis het bezoek aan een typische oliemolen niet met een proeverij van olijfolie.


Onze Taranto-cruises bieden meer avonturen in de gebieden rond Taranto. Als u liever in de haven van Taranto blijft, kijk dan zeker eens naar onze rondleiding door Taranto om alle hoogtepunten en attracties te zien die beschikbaar zijn per bus en te voet.


Cruises vanaf/naar Taranto (Alberobello) in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken

Cruise Terminal

Port of Taranto

Adres: Via per Massafra, Entrance / East Gate

Terminal: Molo San Cataldo

PARKING TOUR SRL
Adres: Via Giorgio Martini Taranto, 74123
Telephone: +39 3394820003
E-mail: info@parkingtour.it
 
 
De aangewezen parkeerplaats aan de Via Giorgio Martini Taranto, 74123 is vanuit verschillende richtingen te bereiken. Breedtegraad: N 40 ° 30'3.65522 "Lengtegraad: E 17 ° 14'5.86349"

 

Bij aankomst op de aangewezen parkeerplaats wordt de gasten gevraagd om hun cruiseticket te tonen dat aangeeft dat de parkeerservice is gekocht. Een operator controleert de service die op het cruiseticket is gekocht, helpt bij het parkeren van het voertuig en geeft een claimcontrole uit. Als de service niet van tevoren is gekocht, mogen gasten parkeren en krijgen ze een voucher om de vereiste betaling aan boord te voldoen. Na het parkeren worden gasten met hun bagage naar de terminal begeleid door de oostelijke poort door geautoriseerde NCC-busjes.

 

MSC Parking is online te boeken tot 48 uur voor vertrek van uw cruise. Boekingen na de deadline van 48 uur kunnen rechtstreeks bij de aanbieder worden gemaakt en dezelfde verlaagde tarieven worden toegepast bij het overleggen van uw cruisereisdocumenten.
Bekijk tarieven

Parkeerkosten

VOERTUIG DAGEN TARIEF
Auto 8 € 90
Busje 8 € 120
Camper 8 € 120