Tangier Cruises

Tangier Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in/van Tanger

Tanger, een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises, gelegen aan de Straat van Gibraltar, is een energieke en multiculturele haven. Deze magische Marokkaanse stad onderscheidt zich door zijn witgekalkte medina, doolhof van suggestieve steegjes, bruisende pleinen en fascinerende mensen. Bekijk het Dar el Makhzen-paleis, de kerk van Sint-Andreas, het park Jardins de la Mendoubia en de beroemde Bab Al Fahs-poort. Verder weg kunt u natuurlijke wonderen bezoeken, waaronder de surrealistische grotten van Hercules.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
 
· The Caves of Hercules
· Traditional Souks and the Grand Socco 
· Tétouan

 
De Grotten van Hercules bevinden zich in de buurt van Kaap Spartel, het noordwestelijke punt van Afrika. Deze spannende MSC Cruises-excursie laat u de grotten verkennen met hun opmerkelijke golfachtige patronen. Volgens de legende rustte de Romeinse god Hercules hier nadat hij het vasteland van Afrika en Europa met zijn blote handen had gescheiden, waardoor de Straat van Gibraltar ontstond. Nadat u uit deze onderaardse andere wereld bent gekomen, kunt u genieten van het adembenemende panorama van de Atlantische Oceaan.
 
Bezoek de levendige Kasbah van Tanger tijdens een MSC Cruises-excursie. Deze tour is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de oude stad en de kleurrijke Marokkaanse cultuur. Dwaal door de historische wijk en bewonder de geordende chaos voordat u uw een weg baant door een labyrint van smalle straatjes naar de bruisende lokale voedselmarkt. Betreed de Berber-apotheek om een breed scala aan kruiden, oliën en plantaardige producten te bekijken, of winkel op het bruisende plein van de medina, de beroemde "Petit Socco".
 
Maak een MSC Cruises-excursie naar de betoverende stad Tétouan, gelegen in de Martil-vallei in Marokko. Omgeven door het majestueuze Rifgebergte en gekenmerkt door zijn witgekalkte gebouwen, staat de historische oude binnenstad van de stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verken de oude medina van Tetouan en slenter door de kleurrijke soeks. U krijgt de mogelijkheid om lokale kunst- en ambachtsproducten te kopen voordat u naar een folkloristische uitvoering gaat.

Cruises van / naar Tangier (Tetouan) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES