Griekenland en Griekse eilanden cruise

Destinations, Greece | MSC Cruises

Varen naar een land rijk aan geschiedenis en prachtige eilanden


Griekenland, de geboorteplaats van de filosofie, de Olympische Spelen en de westerse literatuur, biedt een onvergelijkbaar inzicht in oude geschiedenis en cultureel erfgoed. Geen enkele verkenning van de Middellandse Zee is echt compleet zonder een MSC Cruise naar de Griekse eilanden. Breng een bezoek aan enkele van de meest adembenemende landschappen van dit deel van de wereld.
Athene, de hoofdstad van Griekenland, wordt al meer dan 3.000 jaar bewoond. Ontdek meer over deze oude wortels op archeologische vindplaatsen zoals de Parthenon-tempel, een symbool van de stad en van Griekenland. Gelegen op de top van de Akropolis, is het een van de belangrijkste culturele monumenten ter wereld.
Maar buiten de grenzen van de oude stad liggen de Griekse eilanden die alleen goed te zien zijn op een van onze Griekse eilanden cruises. Een vijfde van het Griekse grondgebied bestaat uit meer dan 3000 eilanden, beroemd over de hele wereld vanwege hun fantastische verscheidenheid aan stranden. Variërend van uitgestrekte witte zandstranden tot kleine baaien omringd door steile, in de oceaan uitgehouwen kliffen, er is een verborgen baai voor elke bezoeker. 

Vaar met ons mee naar Griekenland en de Griekse eilanden en ontdek prachtige plaatsen zoals Mykonos, een opvallende, wit-en-blauwe steenstad met een fantastisch nachtleven, of Rhodos, met zijn oude stadscentrum waar u heerlijke Griekse yoghurt kunt proeven, geserveerd met verse honing en walnoten.

Het hele jaar door zijn er ook tal van culturele en folkloristische evenementen die u niet mag missen. Voor bezoekers is dit een kans om te genieten van de typische muziek en dans, wat allemaal zorgt voor een onvergetelijke vakantie met MSC Griekenland cruises.

Boek vandaag nog een MSC-mediterrane reis  met cruises naar de Griekse eilanden en u zult Griekenland, de eilanden en een onvergetelijke vakantie beleven.
 

HAVENS

Ga met ons mee naar Griekenland, bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens aan de Middellandse Zee.  
Alle haveninformatie voor uw MSC Cruise naar Griekenland is beschikbaar door hieronder te klikken.