Parkeren & Transfers

MSC Cruises biedt verschillende parkeeroplossingen om ervoor te zorgen dat u onbezorgd op reis gaat.

Park & Cruise

Rijdt u naar uw vertrekhaven?

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om uw auto te parkeren en aan boord te gaan, dan is Park & Cruise het antwoord.

 

Laat uw auto in veilige handen achter

Onze nieuwe Park & Cruise-optie biedt de meest handige manier om te zorgen voor parkeren bij elk van de onderstaande havens. Hoe het werkt varieert van haven tot haven, met een scala aan verschillende aangeboden diensten, van valet parking tot zelfbedieningsparkeren in de directe omgeving van de cruiseterminal (inclusief pendelservice van/naar cruiseterminal) 

 

Hoe te boeken

Vraag uw reisagent bij het maken van uw reservering of boek online in uw persoonlijke omgeving met uw reserveringsnummer. Dus wanneer uw vertrekdatum arriveert, kunt u gewoon parkeren, inschepen en genieten van uw cruise!

 

De Park & Cruise-service is momenteel beschikbaar in de volgende havens:

Italië: Ancona - Bari -Brindisi- Cagliari - Civitavecchia - La Spezia - Genua - Livorno- Messina - Monfalcone - Napels - Palermo - Syracuse - Taranto - Trieste - Venetië

Duitsland: Hamburg - Kiel - Warnemünde

Spanje: Barcelona - Valencia 

UK: Southampton

 

Fly & Cruise

Vliegen naar uw vertrekhaven?

Met een Fly & Cruise van MSC Cruises kunt u er zeker van zijn dat uw cruise een vliegende start zal maken. We bieden volledige assistentie om u te helpen het schip te bereiken, zelfs als u vertragingen of problemen op uw heenreis tegenkomt.
De service omvat ook de volgende services om uw reis van begin tot eind plezierig te maken:

  • Transfers tussen de luchthaven en het schip v.v.
  • Ruimbagage
  • Speciaal helpdesknummer, beschikbaar vanaf 3 uur vóór uw vlucht.
  • Bagagerecovery service om u te helpen uw bagage te traceren in geval van een afhandelingsfout van de luchtvaartmaatschappij (bezorging rechtstreeks in uw hut *)

* Houd er rekening mee dat de douanevoorschriften in sommige landen vereisen dat de gast aanwezig is wanneer de bagage wordt geretourneerd.

ParkinGO

Vliegen naar uw vertrekhaven?

Dankzij de overeenkomst met ParkinGO ontvangen MSC-klanten 5% korting op de beste webtarieven en kortingen voor ParkingGO-accessoirediensten in 35 parkeerfaciliteiten dicht bij de belangrijkste luchthavens in Europa. Boek nu en bespaar 5% op uw luchthavenparking! De korting wordt toegepast op de dynamische prijslijst. Diensten inbegrepen in de parkeerkosten (5% korting op het beste tarief):

 

  • Shuttle vanaf parkeergelegenheid van en naar het vliegveld altijd 24 uur per dag beschikbaar
  • Verzekering voor diefstal en brand inbegrepen voor alle voertuigen
  • Autobewaking met CCTV-camera's 24 uur per dag

Klik hier om de beste deal te krijgen voor uw luchthavenparking en bekijk alle beschikbare parkeerfaciliteiten!