VAN MIAMI NAAR CUBA!
FLY & CRUISE NU MET
+2 GRATIS EXCURSIES IN HAVANA
+2 GRATIS OVERNACHTINGEN IN MIAMI

Deze aanbieding is alleen telefonisch boekbaar. Wilt u gebruik maken van deze waanzinnige aanbieding? Bel dan met MSC Cruises: 023 71 11 510.


Ontdek de nieuwe Cuba & Caribbean vaarroute van de MSC Armonia, vertrek vanuit Miami, internationaal bekend als de "Cruise hoofdstad van de wereld"! Deze fantastische nieuwe vaarroute kenmerkt zich met twee dagen in Havana, Cuba, met daarnaast ook nog het beste van Jamaica, de Kaaiman Eilanden en Mexico. 


Boek nu een Fly & Cruise en ga zonder zorgen van start met uw vakantie. Geniet van een cruise langs de Caribbean en neem een duik in de lokale cultuur van Cuba met het People-to-People programma en profiteer van 2 gratis excursies in Havana. Voorafgaand de cruise geniet u in het weekend van 2 gratis hotelovernachtingen met ontbijt in het **** Hilton Hotel gevestigd in downtown Miami. U vliegt in alle rust en comfort vanaf AMS naar Miami!


Alle voordelen op een rij:

  • In het weekend gratis 2 hotelovernachtingen in Miami*
  • Twee gratis excursies volgens het People-to-People programma
  • Inclusief alle transfers
  • Inclusief ruimbagage (23kg)
  • Inclusief vertragingsgarantie


De getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.