BOEK EN CRUISE MET VERTROUWEN

Het toonaangevende protocol van MSC stelt de veiligheid van gasten en bemanning voorop
MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast naarmate de pandemie evolueert.

WINTERCRUISES 2022-2023

Boek en cruise met vertrouwen
ONTSNAP AAN DE WINTER EN BEGIN AAN EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE MET EEN MSC WINTERCRUISE.

U kunt kiezen uit vele cruiseroutes om de beste winter cruisebestemmingen te bezoeken aan boord van een MSC Cruises schip.
 
Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee en verken Italië, Frankrijk, Spanje, Malta, Marokko, Griekenland en Israël.
Ontdek Noord-Europa, op zoek naar sprookjeskastelen, facinerende steden en oude legendes, want dit is de beste manier om de winterzonnewende te vieren.

 

Geniet van de warmte van een tropisch paradijs tijdens een cruise naar de Caribbean met de mogelijkheid om te overnachting in het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve.
 Omarm de culturen en gewoonten van Zuid-Amerika en ontdek de mooiste bestemmingen in Brazilië, Argentinië en Uruguay.
 
Vertrek op een charmant Zuid-Afrikaanks avontuur , varend van Kaapstad naar Namibië, of van Durban naar Mozambique.

 Of dompel u onder in de woestijnduinen en de verbluffende skylines van Dubai, Abu Dhabi en Qatar, en duik in de turqoise wateren van Saoedi Arabië en de Rode Zee.

 
Om een veilige en stressvrije wintercruisevakantie te garanderen, profiteert u ook van het "Cruise met Vertrouwen"- Programma
 
Boek nu uw cruise!

 

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.