LENTECRUISES

Tijd om te genieten, te ontspannen en te ontdekken met onze lentecruises

Wat is het eerste waar u aan denkt als u aan de lente denkt? Sluit uw ogen en relax, ervaar een waar gevoel van avontuur en een intens verlangen om u te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Droom er niet alleen van, beleef het met een fantastische lentecruise! Profiteer van de beste cruiseaanbiedingen voor de voorjaarsvakantie en verken betoverende bestemmingen tegen onweerstaanbare prijzen.

Boek uw volgende lentecruise en zet koers naar de perfecte vakantie!
Kies uit een geweldige selectie voorjaarscruises. Van korte vakanties van 4 of 3 nachten tot reizen van 7 of 14 nachten, vind de beste optie voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie. Er staat u een spannende cruise te wachten, of u nu reist met vrienden, met z'n tweeën of met het hele gezin!

Lentecruises 2024

Is er iets beters dan een cruise tijdens uw voorjaarsvakantie? Stelt u zich eens voor: genieten van de eerste zachte temperaturen van het jaar, verwend door de zeebries en prachtige bestemmingen ontdekken terwijl u omarmd wordt door het ongeëvenaarde comfort van MSC Cruises. Een fantastische voorjaarscruise is precies wat u zoekt voor uw vakantie!

KIES UW LENTECRUISE

VOORWAARDEN:

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help
phone_white