Black Friday

Kies tijdens onze gekke 7 daagse Black Friday aanbieding uw favoriete bestemming : een cruise in de Emiraten of Saoedie-Arabië en de Rode Zee.
Profiteer tussen 23-11-2021 t/m 30-11-2021 van deze unieke aanbieding!

 

Emiraten: U betaalt voor uw heen-en-terug vlucht met vertrek vanuit Amsterdam slechts €99 p.p.*!

Saoedie-Arabië en de Rode Zee: U betaalt voor uw heen-en-terug vlucht met vertrek vanuit Frankfurt slechts €99 p.p.*!

 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €29 per persoon voor cruises in de Emiraten en de Saoedie-Arabië en de Rode Zee, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

 

Lees hier meer over de inschepingsvereisten per bestemming.

 

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

 

Algemene Voorwaarden

De prijzen zijn per persoon exclusief verzekeringen. MSC Cruises behoudt zich het recht voor om op elk moment deze actie te beëindigen, afvaarten uit te sluiten of toe te voegen.  Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt van 23-11-2021 t/m 30-112021. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De verplichte Hotel Service Charge is een integraal onderdeel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge per persoon, per nacht als onderdeel van de totaalprijs, kan als alternatief aan boord worden betaald aan het einde van de cruise. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Deze actie kan niet worden gecombineerd met de MSC Voyagers Club Korting. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 

Beschikbaarheid is tevens afhankelijk van de ingekochte stoelvoorraad.

*Vluchten naar Dubai (v.v.) zijn met vertrek vanaf Amsterdam inclusief transfers (v.v.) & ruimbagage 
*Vluchten naar Jeddah (v.v.) zijn met vertrek vanaf Frankfurt inclusief transfers (v.v.) & ruimbagage