KERST & NIEUWJAAR CRUISES

Begin met het plannen van uw wintervakantie met de beste kerstcruiseaanbiedingen

 

Boek een cruisevakantie van 4 tot 12 dagen en vier met ons de feestdagen aan boord tijdens een ontdekkingsreis naar schitterende locaties. Geniet van onze beste kerstcruise aanbiedingen en verken deze winter de Caribbean of het Zuid-Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Emiraten, Zuid-Afrika of de Rode Zee en Zuid-Amerika.

 

Maak u klaar voor uw wintercruise aan boord van onze schepen, waar elke dag een onvergetelijke herinnering wordt.

Van onze kerstshows tot het nieuwjaarsfeest, MasterChef Christmas Editions of de kerstkaraoke, er zullen tal van speciale activiteiten zijn. Ook kinderen zullen de meest magische kersttijd ooit beleven: een ontmoeting met de Kerstman met hun verlanglijstje en vele andere thema-activiteiten speciaal voor hen.

 

En terwijl u zich ontspant in onze MSC Aurea Spa, bereiden onze internationale chefs een heerlijk feestmaal en themamenu's.

 

Naast onze diverse winkels aan boord en ons standaard excursieprogramma, nemen onze deskundige gidsen u mee naar de mooiste kerstmarkten in de wereld met onze thematische toursVoor de beste cruiseaanbiedingen selecteert u gewoon uw gewenste vertrekdatum en uw favoriete schip.

  

Boek nu en verheug u op een echt bijzondere 2023 Kerstcruise of een Nieuwjaarscruise.