ZOMER CRUISES

AANTREKKELIJKE VROEGBOEKTARIEVEN VOOR UW ZOMERVAKANTIE IN 2024!

Begin nu met het plannen van uw zomervakantie voor 2024 en profiteer van onze aantrekkelijke "Early Booking" prijzen..
Ons uitgebreide aanbod aan zomercruises voor 2024 heeft de perfecte cruise voor iedereen. Verheug u op stralende zon en witte zandstranden in de Caraïben. Ontdek de culturele schatten van de Middellandse Zee. Bewonder de natuurwonderen van Noord-Europa. We kunnen u één ding beloven: deze vakantie zal u nog lang bijblijven.

DE MOOISTE CRUISES

New York, New York! MSC Cruises biedt het hele jaar door een cruiseprogramma met de comfortabele MSC Meraviglia vanuit New York City.
Of kies voor een 10 nachten cruise aan boord van de MSC Orchestra in de Middellandse Zee.

Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers