LAST MINUTE NAAR DE ZON INCLUSIE VLUCHT

Bent u op zoek naar een perfecte last minute vakantie? Ontdek samen met MSC Cruises op de MSC Seaside, MSC Grandiosa, MSC Splendida of MSC Orchestra de mooiste bestemmingen en boek nu uw cruise inclusief retourvlucht tegen een zeer voordelige prijs. U betaalt slechts €200,- voor uw retourvlucht!

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings-en ontschepingshavens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises**;
- Bagagerecovery service***;
- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en €29 voor cruises in het Caribisch gebied, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

 

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.
 

Actievoorwaarden

Voorwaarden: Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 juni t/m 7 november 2021. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief tenzij anders vermeld. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden


**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers