LAST MINUTE CRUISE NAAR DE ZON

Bent u op zoek naar een perfecte last minute zonvakantie? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee en Noord-Europa. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.   Om te zorgen dat u volledig kunt genieten van uw welverdiende vakantie heeft MSC Cruises de beste aanbiedingen voor u beschikbaar gesteld!   

Daarnaast is er ook een Fly & Cruise aanbieding beschikbaar. Bekijk snel deze geweldige aanbieding.


Waar u wens ook naar uit gaat, MSC Cruises heeft het allemaal! 

Maak uw keuze door uw gewenste afvaart te selecteren. Klik vervolgens op de pijltjes onder  de sectie: "Selecteer uw aanbieding" en selecteer uw gewenste aanbieding.

 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en €29 voor cruises in het Caribisch gebied, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

 

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.
 

Actievoorwaarden

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy all inclusive drankpakket is tegen een gereduceerd tarief inclusief voor alle personen in de hut (inclusief familiehutten). Kinderen ontvangen de Non-Alcoholisch drankpakket.

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief internetpakket:
- Het Browse internetpakket voor 1 apparaat is inclusief voor de 1e en 2e persoon in de hut. Indien men kiest voor een Familiehut dan is het internetpakket geldig voor de 1e en 2e in de boeking en niet per hut.

Voorwaarden: Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 juni t/m 7 november 2021. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief tenzij anders vermeld. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden