Fly & Cruise Winter 2021/2022 aanbieding

Op naar een zonnige avontuur in de winter en bespaar tot wel 50% per persoon!
Ontvang tot wel 50% korting op uw wintercruise per persoon! Ontsnap de winter en ontdek de wonderen van de wereld aan boord van één van onze schepen. 

Ontdek de magie van de Emiraten,  Saoedi-Arabië & Rode Zee en het ritme van de Franse Antillen.


Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings-en ontschepingshavens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises**;
- Bagagerecovery service***;
- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

 

Waar uw wens ook naar uit gaat, MSC Cruises heeft het allemaal!

Maak uw keuze door uw gewenste afvaart te selecteren. Klik vervolgens op de pijltjes onder de sectie: "Selecteer uw aanbieding" en selecteer uw gewenste aanbieding.

 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en €29 voor cruises in het Caribisch gebied, de Franse Antiilen en de Emiraten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

Actievoorwaarden

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket en internetpakket:
- Het Easy all inclusive drankpakket is tegen een gereduceerd tarief inclusief voor alle personen in de hut (inclusief familiehutten). Kinderen ontvangen de Non-Alcoholisch drankpakket.

- Het Browse internetpakket voor 1 apparaat is inclusief voor de 1e en 2e persoon in de hut. Indien men kiest voor een Familiehut dan is het internetpakket geldig voor de 1e en 2e in de boeking en niet per hut.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 september 2021 t/m 31 januari 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden

**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers