EGYPTE, RODE ZEE & SAOEDI-ARABIË:
BOEK UW WINTER 2024 - 2025 CRUISE

AAN BOORD VAN MSC MUSICA

Boek een 7-daagse Wintercruise naar Egypte, de Rode Zee & Saoedi-Arabië en geniet van een onvergetelijke vakantie.
MSC Musica vertrekt vanuit de Rode Zee haven van Safaga en bezoekt Luxor, 's werelds grootste openluchtmuseum, en Hurghada waar u kunt onderhandelen met de lokale bevolking in een bazaar.
Ontdek Jeddah en verken het oude AlUla, dan verder naar Aqaba en de rozenstad Petra met een MSC excursie.
Tot slot gaat u naar Sharm El-Sheikh met zijn prachtige stranden en levendige koraalriffen. Geniet bovendien van excursies naar mystieke plaatsen in de haven van Sokhna.
Ontdek Egypte, de Rode Zee en Saoedi-Arabië met een MSC Cruise en keer terug met onvergetelijke herinneringen.

Selecteer uw vertrekdatum voor de beste prijs.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers