SAOEDI-ARABIË & RODE ZEE
BOEK NU UW WINTERCRUISE

 AAN BOORD DE MSC MAGNIFICA, VANAF NOVEMBER 2021 T/M MAART 2022

Boek uw 7-nachten wintercruise naar de Rode Zee en geniet van een ongekende combinatie van zon, strand, traditie en cultuur aan boord van de MSC Magnifica, die het Midden-Oosten doorkruist door Saoedi-Arabië, Jordanië, Egypte en inclusief tal van UNESCO-werelderfgoedlocaties en prachtige stranden.

 

Krijg de unieke kans om de wonderen van Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh en AlUla, Yanbu Al Bahr (Saoedi-Arabië), Aqaba en Petra (Jordanië), Safaga en Luxor (Egypte) in één week te ontdekken!


Selecteer uw vertrekdatum en ontvang de beste Fly & Cruise prijzen, inclusief een comfortabele Saudia-vlucht vanuit de meeste grote Europese hoofdsteden en New York. 

Bent u een MSC Voyagers Clublid?

Selecteer uw vertrekdatum om 5% extra korting bovenop de 5% Clubkorting te krijgen: de aanbieding is geldig t/m 15 mei 2021

KLIK HIER

Algemene voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden