SAOEDI-ARABIË & RODE ZEE:
BOEK NU UW WINTERCRUISE EN KIES ONS VOORDELIG FLY & CRUISE ARRANGEMENT

AAN BOORD VAN MSC BELLISIMA, VAN NOVEMBER 2021 TOT MAART 2022

Boek uw wintercruise van 7 nachten naar Saoedi-Arabië & Rode Zee en geniet van een ongekende combinatie van zon, strand, traditie en cultuur aan boord van de MSC Bellissima. U doorkruist het Midden-Oosten door Saoedi-Arabië en Jordanië met tal van UNESCO werelderfgoedsites en prachtige stranden.

Een uitgelezen kans om een uitzonderlijke selectie van havens en bestemmingen in Saoedi-Arabië en Jordanië te ontdekken, inclusief wekelijkse aanlopen in de haven van Jeddah, een zee & zon bestemming en de toegangspoort tot de UNESCO werelderfgoedsite van AlUlaKing Abdullah Economic City, samen met Yanbu. Petra via Aqaba, completeert dit opwindende nieuwe aanbod in de regio.

Algemene voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden