EGYPTE, RODE ZEE & SAOEDI-ARABIË
BOEK NU UW WINTERCRUISE

AAN BOORD DE MSC SPLENDIDA, VANAF NOVEMBER 2022 T/M APRIL 2023

Boek een 7-nachten Wintercruise naar Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië en geniet van een onvergetelijke vakantie.

 

MSC Splendida vertrekt uit de Rode Zee haven van Safaga, met een bezoek aan Luxor, 's werelds grootste openluchtmuseum, en Hurghada waar u kunt afdingen met de lokale bevolking in een bazaar. Dan naar Aqaba, en de rozenstad Petra. Ontdek het bruisende Jeddah en verken het oude AlUla met een MSC excursie.

Koel af in Yanbu en bezoek aan de heilige stad Medina. Tot slot de hoofdstad van Egypte, Caïro en de iconische piramides van Gizeh en de kans om de beroemde Sfinx en Toetanchamon schatten te zien.

 

Ontdek Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië met een MSC Cruise en keer terug met onvergetelijke herinneringen.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.