help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

HAPPY SUMMER SALE!

Uw zorgeloze zomervakantie van 2023

Op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2023? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse ZeeNoord-Europa en de Caribbean. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.


Profiteer nu van extra aantrekkelijke prijzen tijdens onze "Happy Summer Sale" weken! Deze aanbieding is ook te boeken in combinatie met een drankpakket.

Ontdek nu ook onze Fly & Cruise-pakketten met vluchten inbegrepen voor een complete ervaring.

Waarom kiezen voor een vliegvakantie bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
Inclusieftransfers van- en naar inschepings- en ontschepingshavens;
Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 april 2023 t/m 31 augustus 2023. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.   Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.
**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.