Gratis upgrade

Genieten van uw uitzicht op zee was nog nooit zo betaalbaar!

Gratis upgrade actie op een grote selectie afvaarten voor de zomer 2023 in de Middellandse Zee, Caribbean en Noord-Europa. Boek nu een balkonhut voor de prijs van een hut met zeezicht. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, u hoeft alleen nog maar uw favoriete hut te kiezen.

De luxe van een balkonhut was nog nooit zo betaalbaar dus verwen uzelf met een prachtig zeezicht en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 

Kies voor een Fly & Cruise-pakket voor een complete cruise + vliegvakantie

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

Belangrijk: De prijzen van een balkonhut en een hut met zeezicht zijn aangepast volgens de gratis upgrade actie. Binnenhutten en hutten met zeezicht zijn daarom gelijk geprijsd, de balkonhut heeft de prijs van een hut met zeezicht.

VOORWAARDEN :

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy all inclusive drankpakket is inclusief voor alle personen in de hut. Kinderen ontvangen het Non-Alcoholisch drankpakket

 

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 november 2022 t/m 4 januari 2023. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers