Gratis upgrade

Genieten van uw uitzicht op zee was nog nooit zo betaalbaar!

Gratis upgrade actie op een grote selectie afvaarten voor de zomer 2022. Boek nu een balkonhut voor de prijs van een hut met zeezicht. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen*, u hoeft alleen nog maar uw favoriete hut te kiezen.

De luxe van een balkonhut was nog nooit zo betaalbaar dus verwen uzelf met een prachtig zeezicht en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 
Als kers op de taart kunt u nu ook op geselecteerde afvaarten onze suites en Yacht Club tegen een gereduceerd tarief boeken.

 

Kies hieronder uw voorkeur:

 

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa. Voor cruises in de Caribbean betaalt u slecht €29 per persoon, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

 

Lees hier meer over de inschepingsvereisten per bestemming en bereid u goed voor.

 

* De prijzen van een balkonhut en een hut met zeezicht zijn aangepast volgens de gratis upgrade actie. Binnenhutten en hutten met zeezicht zijn daarom gelijk geprijsd, de balkonhut heeft de prijs van een hut met zeezicht.

VOORWAARDEN :

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy all inclusive drankpakket is inclusief voor alle personen in de hut. Kinderen ontvangen het Non-Alcoholisch drankpakket

 

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2021 t/m 14 februari 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden