Koningsdag Sale

6 dagen om te profiteren van onze KONINKLIJKE FLASH-aanbieding om uw cruise naar de zon te boeken - INCLUSIEF VLUCHTEN !

U heeft 6 dagen om uw volgende vakantie te boeken tegen zeer voordelige prijzen.

 

Ontdek het gemak en comfort van ons Fly & Cruise-pakket naar de Middellandse Zee. Een complete vlieg- en cruisevakantie vol met mooie herinneringen voor het hele reisgezelschap

MSC SPLENDIDA: Vluchten vanuit Amsterdam of Brussel naar Istanbul
MSC ARMONIA:
Vluchten vanuit Amsterdam naar Venetië
MSC GRANDIOSA:
Vluchten vanuit Brussel naar Barcelona


Wacht niet langer en profiteer nu van onze Flash Sale prijzen!

 

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

Algemene voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 25 april 2023 t/m 30 april 2023. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. 

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.