Zuid-Amerika Cruise Deals:
Winter 2019 & 2020 Cruises

Deze winter varen 5 MSC cruiseschepen langs de Atlantische kust van Zuid-Amerika, zodat u de meest fantastische steden van Brazilië, Argentinië en Uruguay kunt ontdekken.

 
Stap aan boord van MSC Musica vanuit de haven van Buenos Aires, een stad met diepe Europese wortels die bekend staat als de tango hoofdstad van de wereld.
 
MSC Fantasia biedt u de kans om vanuit het zonnige Rio De Janeiro aan boord te gaan en om de ongerepte stranden en het adembenemende monument Christus de Verlosser te ontdekken.
 
MSC Poesia, MSC Seaview en MSC Sinfonia vertrekken vanuit de haven van Santos en zijn geschikt voor iedereen die op zoek zijn naar reis naar de Atlantische kust van Zuid-Amerika.
 
Boek nu onze cruises in Zuid-Amerika voor het winterseizoen 2019/2020!

De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia, MSC Sinfonia en MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Preziosa, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx