ZONNIGE ZOMER DEALS BIJ MSC CRUISES!

Breng deze zomer door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises in de Middellandse Zee, Caribbean of Noord-Europa. Kies uw favoriete Zonnige Zomer Deal en ervaar een onvergetelijke zomer. 


Bekijk ook alle Fly & Cruise mogelijkheden. 


Combineer nu uw Zonnige Zomer Deals met korting op een drankpakket!


Waarom u uw vlucht moet boeken bij MSC Cruises:

 

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage (23 kg);

- Inclusief transfers van- en naar de havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt tussen 17 mei t/m 15 juli 2019 zolang de voorraad strekt. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia en MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx