ONTDEK ONS ZOMERAANBOD 2018

Wat is er heerlijker dan uitkijken naar een prachtige cruisevakantie in de zomer van 2018? Wanneer u nu uw MSC cruise boekt heeft u een ruime keuze uit de mooiste routes en de best gelegen (familie)hutten geschikt tot maximaal 10 personen!
 
Kinderen (0-11) cruisen gratis
Kinderen jonger dan 12 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, cruisen gratis, m.u.v. geselecteerde afvaarten, havengelden en eventueel bijgeboekt vervoer. Dit aanbod is altijd geldig voor kinderen jonger dan 2 jaar, voor kinderen van 3-11 jaar geldt dat deze aanbieding afhankelijk is van beschikbaarheid, welke kan veranderen al naar gelang het seizoen en dient te worden herbevestigd op het moment van boeking.
 
Geniet van een prachtige zomer aan boord van onze schepen!

Maak uw cruise compleet met het all-inclusive drankpakket (volwassenen vanaf € 26 p.p.p.d. kind vanaf € 12 p.p.p.d betreffende Euro vaargebied / volwassenen vanaf € 43 p.p.p.d. kind vanaf € 8 p.p.p.d betreffende Dollar vaargebied).
 
Voor vlucht- en treinmogelijkheden inclusief transfers of ontdek tevens de parkeermogelijkheden bij de inschepingshaven. Voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.
 
 
Caribbean-kl

CARIBBEAN EN CUBA CRUISES

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Ontdek onze Caribbean en Cuba cruises met vertrek in het zomerseizoen.


Lees hier meer over

Griekenland-kl

MIDDELLANDSE ZEE CRUISES 
Ontdek prachtige bestemmingen in het Westelijke en Oostelijke Middellandse Zeegebied! 


Vraag naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers.

Vraag tevens ook naar de parkeermogelijkheden nabij de inschepingshaven. 


Lees hier meer over

Noordeuropaafvaartenoverview

NOORD-EUROPA CRUISES 
Bezoek de indrukwekkende Noorse fjorden of bijvoorbeeld de Baltische Staten!


Vraag naar de parkeermogelijkheden in de inschepingshaven 

Lees hier meer over


 

*Getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge.

 

Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx