ZOMERCRUISES 2020 - BOEK VANDAAG NOG UW CRUISE!

Stap aan boord van een van onze cruiseschepen en verken de wereld dankzij de grote verscheidenheid aan routes die wij aanbieden. Kies voor een Middellandse Zee cruise of bijvoorbeeld een Caribbean cruise. 

   

Met meer schepen dan ooit tevoren zorgt MSC Cruises dat u en uw gezin alles heeft wat u nodig heeft tijdens uw vakantie en meer. Al onze schepen bieden luxe, comfort en entertainment van hoog niveau. Geniet zorgeloos van uw vakantie, terwijl u de geschiedenis en culinaire geneugten van de Middellandse Zee kunt verkennen of geniet elke dag van de zon op een van de mooiste Caribische stranden.

   

Een enorm scala aan speciaal samengestelde excursies staan op u te wachten bij elke haven. Haal het beste uit uw cruise en bekijk welke excursies wij te bieden hebben. 

   

De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.