Vroegboek voordeel met korting op uw drankpakket

Voordeel op voordeel! Boek nu een cruise met ons vroegboektarief en ontvang nog eens korting op uw drankpakket*. Profiteer nu van deze geweldige aanbieding op heel veel geselecteerde afvaarten en ontdek in de zomer van 2020 de allermooiste bestemmingen. Bent u er vroeg bij dit jaar en verzekert u uzelf van een onvergetelijke zomervakantie in 2020?


Wanneer u gebruikt maakt van deze promotie krijgt u bij het boeken van uw cruise korting op uw drankpakket. U betaalt geen €29,- p.p.p.n, maar met een korting van bijna 50% betaalt u nu slechts €16,- p.p.p.n!

De korting is geldig voor de volgende hut categorieën in combinatie met een Bella of Fantastica experience: Binnenhut, Buitenhut, Balkonhut en Suites


Bekijk ook alle Fly & Cruise mogelijkheden.

Waarom u uw vlucht moet boeken bij MSC Cruises:

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met MSC Cruises via 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt tussen 2 juli t/m 16 september 2019 of zolang de voorraad strekt. Het drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut, alle overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht tegen betaling extra af te nemen. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia en MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


*De korting op het drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon. Bij een meerpersoonsbezetting dienen de 3e en 4e persoon hetzelfde drankpakket er verplicht tegen betaling bij te boeken tegen het reguliere tarief. 

In het geval van een hutcategorie met een hutprijs, en dus niet met een per persoonsprijs, geldt deze actie/promotie/aanbieding niet. 


De korting is alleen geldig voor de volgende hut categorieën in combinatie met een Bella of Fantastica experience: Binnenhut, Buitenhut, Balkonhut en Suites