Vliegensvlucht uw Fly & Cruise boeken
- DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN -

MSC Cruises heeft een tijdelijke spectaculaire aanbieding! Op geselecteerde afvaarten naar de mooiste Middellandse Zee bestemmingen betaalt u tijdelijk slechts €99 per persoon voor een retourvlucht

Begin uw reis in Nederland en vertrek op een waanzinnige cruise vanuit Genua


Deze actie is ook beschikbaar in combinatie met korting op uw drankpakket*. Een complete vakantie boekt u natuurlijk bij MSC Cruises!


Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises**;

- Bagagerecovery service***;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met MSC Cruises via 023 71 11 510 of maak een online boeking.

Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 10 september 2019 t/m 12 december 2019. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De prijs is op basis van volpension. Alle Fly & Cruise pakketten zijn inclusief transfers v.v. en vluchten uitgevoerd door erkende maatschappijen. Prijzen zijn inclusief ruimbagage. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Deze aanbieding is combineer    baar met de MSC Voyagers Club korting. De MSC Voyagers Club korting is niet geldig op de vluchten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


Voor deze actie gelden afwijkende annuleringskosten/ voorwaarden:

Bij eventuele annuleringen geldt, bovenop de huidige annuleringsvoorwaarden  (100% voor de vluchten en reguliere voorwaarden betreffende het cruisegedeelte), een annuleringstoeslag van €100 per persoon.


*De korting op het drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Bij een meerpersoonsbezetting dienen de overige personen hetzelfde drankpakket er verplicht tegen betaling bij te boeken tegen het reguliere tarief.


In het geval van een hutcategorie met een hutprijs, en dus niet met een per persoonsprijs, gelden de volgende regels:

- Familiehut voor max. 6 personen: Easy drankpakket inclusief voor 4 personen

- Super Familiehut voor max. 10 personen: Easy drankpakket inclusief voor 6 personen


**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.