Tweede persoon 50% korting 
op geselecteerde WINTER afvaarten!*
 

Met deze actie van MSC Cruises geniet u nu samen van nog meer cruiseplezier en de tweede persoon ontvangt 50% korting! Kies uit een Cruise Only of een *Fly & Cruise pakket en laat uzelf de wereld ontdekken met MSC Cruises. De korting wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. 


Waarom u een vlucht moet boeken bij MSC Cruises:

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings- en ontschepingshaven;

- Aansluitgarantie bij vertraging als je voor je klant een vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

De korting wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. De korting is niet geldig op de vluchten.

In het geval van een hutcategorie met een hutprijs, en dus niet met een per persoonsprijs, geldt deze actie/promotie/aanbieding niet. 

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

 

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

 

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 30 augustus 2019 t/m 31 januari 2020. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx