Tweede persoon 50% korting op geselecteerde afvaarten
- Deze aanbieding is verlopen-

BEKIJK HIER ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN
 
Bent u ook zo aan vakantie toe? Wanneer u ontsnapt aan de dagelijkse sleur en de tijd neemt om eens om u heen te kijken, dan beseft u pas hoe mooi het leven is! Met deze actie van MSC Cruises geniet u nu samen van nog meer cruiseplezier en de tweede persoon ontvangt 50% korting!
 
Ontdek tijdens uw vakantie meerdere prachtige bestemmingen en kom echt tot rust. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van al het mooie in het leven. Cruise naar de zonnige Caribbean of ontdek de parels van de Middellandse Zee.
 
Wacht niet langer boek nu uw reis! Breng deze winter door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie: tweede persoon 50% korting! Bekijk en vraag ook naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Bekijk hier de bestemmingen

Voorwaarden

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 mei 2018 t/m 30 juni 2018. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica, MSC Opera, MSC Sinfonia en MSC Armonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar  https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx