Tweede persoon 50% korting 
op geselecteerde Noord-Europa afvaarten!*
 - Deze aanbieding is helaas verlopen -

Breng deze zomer door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises in Noord-Europa. Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen van Noord-Europa. Vaar met MSC Cruises langs Stavanger in Noorwegen of ontdek de mooiste meren en valleien in het Verenigd Koninkrijk. De korting wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast.

 
Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. *De korting is niet geldig op vluchten.


Indien men kiest voor het PLUS-tarief, ontvangt de eerste en tweede persoon in de hut een Easy drankpakket tegen een voordelig tarief. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven). 


Deze PLUS promotie is nu ook beschikbaar op de Familiehutten en Super Familiehutten volgens onderstaand schema: 

- Familiehut voor maximaal 6 personen: Easy drankpakket inclusief voor 4 personen 

- Super Familiehut voor maximaal 10 personen: Easy drankpakket inclusief voor 6 personen Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven) 


Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 13 december 2019 t/m 02 maart 2020. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx