MSC Lirica
Tweede persoon 50% korting
Inclusief gratis lunch & diner drankpakket
+ 2 gratis excursies 
- Deze aanbieding is verlopen -

Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld en historische locaties van de rijke Arabische geschiedenis. Geniet van een luxe reis met MSC Cruises en ontdek de tradities en gedurfde architectuur. Kies uit een Cruise Only of een *Fly & Cruise pakket naar Dubai, Abu Dhabi en India en ontdek de wereld samen met MSC Cruises. 


Boek nu een cruise of fly & cruise met de MSC Lirica met vertrek op 22 december 2018 en ontvang nu 50% korting voor de 2e persoon, gratis lunch & diner drankpakket en nog eens twee gratis **excursies (Marvels of Mumbai en Temples, Churches and Spices). Kies uit een Binnenhut of Buitenhut met zeezicht en profiteer nu snel van deze waanzinnige actie. 


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510

  • Lunch & Diner drankpakket

    Inhoud van het Lunch & Diner drankpakket
    Onbeperkt wijn (Keuze uit rood, wit en rosé), mineraalwater, tapbier en frisdranken tijdens de lunch en diner in het a la carte restaurant en het buffet, maar niet in de specialiteitenrestaurants.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. *De korting is niet geldig op de vluchten. **Wanneer een excursie is volgeboekt, dan zal de excursie willekeurig aangepast worden naar een andere beschikbare excursie. 


Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 juni 2018 t/m 30 juni 2018. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het lunch & diner drankpakket is gratis voor de eerste en tweede persoon in de hut. Indien de hut bezet wordt door meer dan twee personen dient het lunch & diner drankpakket door de overige personen bijgeboekt te worden. De gratis excursies zijn voor de eerste en tweede persoon in de hut. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Lirica zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx

 
Belangrijke informatie vluchten MSC Lirica: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Tarieven kunnen en mogen gewijzigd worden door het hoofdkantoor. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Kinder van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en betalen €40,- p.p. voor de vlucht. Kinder van 2 tot 17 jaar betalen dezelfde tarieven voor de vliegtuigstoelen als volwassenen. De vluchten worden uitgevoerd door Etihad.