Tweede persoon 50% korting op 
geselecteerde Caribbean afvaarten*
- Deze aanbieding is verlopen -

Het Caribisch gebied is een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld. Een droom voor elke reiziger die van ontspannen houdt. Lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit en een turquoise zee gevuld met koraalriffen en kleurige tropische vissen.


Kom echt tot rust terwijl u van de ene naar de andere prachtige bestemming vaart. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van rust, ontspanning en de heerlijke Caribische zon.


Wat is er leuker dan samen op cruise gaan, waarbij de tweede persoon 50% korting ontvangt! Breng deze winter door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie!


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510. *Vraag ook naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers!