VERRAS HAAR MET EEN CRUISE
INCL. GRATIS LUNCH & DINER RESTAURANT DRANKPAKKET

Een leukere verrassing bestaat niet. Verras haar voor Moederdag met een cruise naar diverse Middellandse Zee bestemmingen en ontvang tijdelijke een gratis Lunch & Diner Restaurant Drankpakket!


Kies uit de vele mini cruises en profiteer van deze leuke aanbieding!

 

Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

 • Inclusief Lunch & Diner restaurant drankpakket

  Lunch & Diner restaurant drankpakket
  Lunch & Diner restaurant drankpakket volwassene:
  Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants. 
   
  Lunch & Diner restaurant drankpakket kind:
  Onbeperkt frisdrank en mineraalwater tijdens lunch en diner in de à la carterestaurants. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.

Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode van 8 mei t/m 31 mei 2018 en zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. Deze aanbieding is geldig op de Bella en Fantastica experience op een binnenhut, hut zeezicht/buitenhut of balkonhut. De prijs is op basis van volpension. Per hut ontvangt men één Lunch & Diner restaurant drankpakket en is geldig voor 1e en 2e persoon in de hut - indien de hut wordt bezet door meer personen dan dient voor hen het Lunch & Diner restaurant drankpakket er verplicht tegen betaling bijgeboekt te worden (volwassenen € 16,50 p.p.p.d en kinderen € 9 p.p.p.d). Indien men gebruik maakt van de mogelijkheid, tegen betaling, tot upgraden naar All -inclusieve dan geldt deze verplichting ook voor alle personen in de hut. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Magnifica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.