MSC VIRTUOSA SALES OPENING
Nu exclusief te boeken voor MSC Voyagers Club leden tot 2 december 2018

Kom als eerste aan boord van de MSC Virtuosa tijdens het openingsseizoen in de winter van 2020 en ontdek de parels van de Middellandse Zee! 

  

Voortbouwend op het succes van de Meraviglia-klasse biedt het veel meer openbare ruimtes dan haar zusterschepen, met nog meer innovaties. Cirque du Soleil *, 's werelds meest toonaangevende entertainmentbedrijf, heeft twee nieuwe shows exclusief voor MSC Virtuosa-passagiers gecreëerd, die u kunt bekijken in een ultramoderne lounge terwijl u culinair verwend wordt. 

  

Bovendien kunnen leden van de MSC Voyagers Club genieten van een exclusieve voorverkoop tot 2 december en krijgen daarenboven een exclusieve 5% korting bovenop hun 5% Club-korting. Voor alle andere passagiers gaat de verkoop open op 3 december. 

  

De nieuwigheid van de MSC Virtuosa is onmiskenbaar Zoe, de eerste digitale persoonlijke assistent ontwikkeld voor cruiseschepen, een spraakgestuurde kunstmatige intelligentie-technologie waarmee klanten vanuit het comfort van hun hut informatie kunnen krijgen. 

  

* Cirque du Soleil op zee shows zijn niet inbegrepen in de prijs van de cruise. 

**Niet combineerbaar met andere promoties behalve MSC Voyagers Club-korting.